Koud en Warm buffet

Mogelijk vanaf 20 personen tot maximaal 350 personen

Koud en warm buffet arrangementen vanaf 56,50 pp

Ontvangst met een feestelijk glas cava
Alle drankjes inbegrepen
Nootjes en zoutjes tijdens het aperitief
Koud en warm buffet
Fruitcocktails i.p.v. garnalencocktails
Koffie met bonbon ter afsluiting
Tijdsduur + 3,5 uur

2 x koffie met petit four
Alle drankjes inbegrepen
Nootjes en zoutjes tijdens het aperitief
Koud en warm buffet
Fruitcocktails i.p.v. garnalencocktails
Koffie met bonbon ter afsluiting
Tijdsduur + 4,5 uur

Ontvangst een feestelijk glas cava
Alle drankjes inbegrepen
Nootjes en zoutjes tijdens het aperitief
Koud en warm buffet
Dessert
Koffie met bonbon
Tijdsduur + 4 uur

2 x koffie met petit four
Alle drankjes inbegrepen
Nootjes en zoutjes tijdens het aperitief
Koud en warm buffet
Dessert
Koffie met bonbon
Tijdsduur + 5 uur

2 x koffie met petit four
Alle drankjes inbegrepen
Nootjes en zoutjes tijdens het aperitief
Koud en warm buffet
Grand dessert buffet
Koffie met bonbon
Tijdsduur + 5 uur

Wij verzorgen kosteloos uw menukaarten, op maat gemaakt met bijvoorbeeld een persoonlijke tekst en/of foto. Circa 1 kaart per 3 personen.

Koud buffet
Rosbief
Prosciutto met meloen
Diverse salades
Gevulde eitjes
Plankje met Italiaanse worstsoorten
Wraps met rucola, roomkaas en achterham
Gerookte zalm met blini's en een bieslook creme fraiche
Gerookte forel filets
Haring met gesneden uitjes
In zijn geheel gepocheerde zalmforel, aan het buffet gefileerd
Tomaatjes gevuld met Hollandse garnalen
Hollandse garnalen cocktails
Stokbrood
Kruidenboter & knoflooksaus
Kaasplankje met diverse buitenlandse kazen

Warm buffet
< 30 personen: 2 warme gerechten
> 30 personen: 3 warme gerechten
> 80 personen: 4 warme gerechten

U kunt zelf bepalen welke warme gerechten uw buffet complementeren. U kunt een keuze maken uit onderstaande gerechten:

* In zijn geheel gebraden fricandeau, aan het buffet gesneden, met bospaddestoelensaus
* Langgegaarde rundersukade geserveerd in eigen braadjus
* Huisgeknoopte rollade van procureur, met een saus van zuidvruchten en rode wijn
* In de oven gegaarde rode mul filets in witte wijnsaus
* Klassieke goulash met witte rijst
* In witte wijn en roomboter gestoofde zuurkool, met gebraden kipdij, ananas en spek
* Sate van kip met pindasaus met rijst
* Pikant gekruide kip in kerriesaus, met verse groenten en ananas, met rijst
* Beenham in een hamklem, aan het buffet gesneden (minimaal 30 personen) + 2,50 p.p.
* Gebakken zalmfilet met witte wijnsaus (uit te breiden met gebakken scampi's + 2,00 p.p.)
* In zijn geheel gebraden ossenhaas aan het buffet getrancheerd + 5,00 p.p.

Bij het warme buffet worden twee verschillende frisse rauwkostsalades geserveerd, evenals aardappelkroketjes of aardappelgratin, en een dagverse groente.


Dessert
Dessert bestaande uit diverse soorten ijstaart en bavaroises, vers fruitsalade en vers geklopte slagroom

Grand dessert buffet
Diverse soorten ijs, taartjes, mousses, ijsbombe, omelet siberienne, vers fruitsalade, vers geklopte slagroom, een internationaal kaasplateau met crackers en voor iedereen een glaasje Spaanse dessertwijn

Desgewenst kunt u uw buffet nog verder aan uw persoonlijke wensen aanpassen. Hier onder vindt u een overzicht van de mogelijkheden:

Amuses tijdens het aperitief
in plaats van nootjes en zoutjes +4,50 p.p.
Stokbrood met huisgemaakte tapenade van zongedroogde tomaat, huisgemarineerde groene en zwarte zoete olijven

Amuse tomatenbouillonnetje met basilicumroom +3,00 p.p.

Gebakken aardappeltjes in plaats van aardappelkroketten + 3,50 p.p.
of half aardappelkroketten en half gebakken aardappeltjes + 2,50 p.p.

Extra gerecht toevoegen aan het warm buffet, afwijkend van de keuze indeling + 6,50 p.p.

Slagroomsoesjes i.p.v. petit four bij aanvang van een arrangement, korting 1,00 p.p.

Gesorteerd gebak i.p.v. petit four + 0,70 p.p.

Soms is het mogelijk dat wij de tijdsduur inkorten met een half uur, korting 2,50 p.p.

Hebt u, of een van uw gasten, een voedsel allergie / intolerantie? Meld het ons graag van tevoren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Op al onze overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage of worden u op verzoek toegestuurd.

Sfeerimpressie Brasserie Restaurant Korderijnk "sinds 1916"

foto foto foto foto

contactgegevens Korderijnk

  • Adres: Stationsstraat 31 - 7391 EH Twello.
  • Tel: +31 (0)571 27 18 51
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Website: http://www.korderijnk.nl