Brasserie Restaurant Korderijnk, Twello, Gelderland

Koud en Warm buffet

 

Mogelijk vanaf 20 personen tot maximaal 350 personen

Koud en warm buffet arrangementen

Welkomstdrankje
Alle drankjes inbegrepen
Nootjes en zoutjes tijdens het aperitief
Koud en warm buffet
Fruitcocktails i.p.v. rivierkreeftcocktails
Koffie met luxe bonbons ter afsluiting
Tijdsduur + 3,5 uur
- 49,00 per persoon

2 x koffie met petit four
Alle drankjes inbegrepen
Nootjes en zoutjes tijdens het aperitief
Koud en warm buffet
Fruitcocktails i.p.v. rivierkreeftcocktails
Koffie met luxe bonbons ter afsluiting
Tijdsduur + 4,5 uur
- 53,50 per persoon

Welkomstdrankje
Alle drankjes inbegrepen
Nootjes en zoutjes tijdens het aperitief
Koud en warm buffet
Dessert (op tafel geserveerd)
Koffie met chocolaatjes
Tijdsduur + 4 uur
- 56,50 per persoon

2 x koffie met petit four
Alle drankjes inbegrepen
Nootjes en zoutjes tijdens het aperitief
Koud en warm buffet
Dessert (aan tafel geserveerd)
Koffie met chocolaatjes
Tijdsduur + 5 uur
- 61,50 per persoon

2 x koffie met petit four
Alle drankjes inbegrepen
Nootjes en zoutjes tijdens het aperitief
Koud en warm buffet
Grand dessert buffet
Koffie met chocolaatjes
Tijdsduur + 5 uur
- 65,00 per persoon

Wij verzorgen kosteloos uw menukaarten, op maat gemaakt met bijvoorbeeld een persoonlijke tekst en/of foto.

Koud buffet
Rosbief
Prosciutto met meloen
Diverse salades
Gevulde eitjes
Plankje met Italiaanse worstsoorten
Wraps met rucola, roomkaas en achterham
Gerookte zalm met blini's en een bieslook creme fraiche
Gerookte forel filets
Haring met gesneden uitjes
In zijn geheel gepocheerde zalmforel, aan het buffet gefileerd
Tomaatjes gevuld met Hollandse garnalen
Cocktails van rivierkreeftenstaartjes met appel, kerrie en ui
Stokbrood
Kruidenboter & knoflooksaus
Kaasplankje met diverse buitenlandse kazen

Warm buffet
< 30 personen: 2 warme gerechten
> 30 personen: 3 warme gerechten
> 80 personen: 4 warme gerechten

U kunt zelf bepalen welke warme gerechten uw buffet complementeren. U kunt een keuze maken uit onderstaande gerechten:

* In zijn geheel gebraden fricandeau, aan het buffet gesneden, met bospaddestoelensaus
* Langgegaarde rundersukade geserveerd in eigen braadjus
* Huisgeknoopte rollade van procureur, met een saus van zuidvruchten en rode wijn
* Klassieke goulash met witte rijst
* Kipfilet gevuld met zuurkool, verpakt in spek, gebakken in de oven met witte wijnsaus
* Sate van kip met pindasaus met rijst
* Pikant gekruide kip in kerriesaus, met verse groenten en ananas, met rijst
* Beenham in een hamklem, aan het buffet gesneden (minimaal 30 personen) + 1,50 p.p.
* Gebakken zalmfilet met scampi's en Balinese saffraansaus + 2,00 p.p.
* In zijn geheel gebraden ossenhaas aan het buffet getrancheerd + 4,00 p.p.

Bij het warme buffet worden twee verschillende frisse rauwkostsalades geserveerd, evenals aardappelkroketjes of aardappelgratin, en een dagverse groente.


Dessert
Dessert van diverse soorten ijs en pudding (tulbandbavaroise), vers fruitsalade en vers geklopte slagroom (aan tafel geserveerd)

Grand dessert buffet
Diverse soorten ijs, taartjes, mousses, ijsbombe, omelet siberienne, vers fruitsalade, vers geklopte slagroom, een internationaal kaasplateau met crackers en voor iedereen een glaasje Spaanse dessertwijn

Desgewenst kunt u uw buffet nog verder aan uw persoonlijke wensen aanpassen. Hier onder vindt u een overzicht van de mogelijkheden:

Amuses tijdens het aperitief
in plaats van nootjes en zoutjes +1,00 p.p.
Stokbrood met huisgemaakte tapenade van zongedroogde tomaat, huisgemarineerde groene en zwarte zoete olijven

Tomatenbouillonnetje met basilicumroom +2,00 p.p.

Gebakken aardappeltjes in plaats van aardappelkroketten + 3,00 p.p.
of half aardappelkroketten en half gebakken aardappeltjes + 1,50 p.p.

Extra gerecht toevoegen aan het warm buffet, afwijkend van de keuze indeling + 6,50 p.p.

Slagroomsoesjes i.p.v. petit four bij aanvang van een arrangement, korting 1,00 p.p.

Gesorteerd gebak i.p.v. petit four + 0,70 p.p.

Soms is het mogelijk dat wij de tijdsduur inkorten met een half uur, korting 2,50 p.p.


Op al onze overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage of worden u op verzoek toegestuurd.

Sfeerimpressie Brasserie Restaurant Korderijnk "sinds 1916"

foto foto foto foto

contactgegevens Korderijnk

  • Adres: Stationsstraat 31 - 7391 EH Twello.
  • Tel: +31 (0)571 27 18 51
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Website: http://www.korderijnk.nl