
![]() |
|
+31 (0)571 27 18 51 |
CATERING TIJDENS LOCKDOWN
Ons keuken team, bestaande uit Diny Korderijnk, chef-kok Bas Visser, Colin Brugman en John Lenselink, zijn druk in de weer geweest om een passend assortiment voor elke dag van de week samen te stellen. Elk gerecht geheel volgens eigen recept en vers bereid in onze keuken. Onze gerechten worden koud geleverd en zijn thuis in een handomdraai op te warmen.
Hier onder vindt u ons actuele catering menu. U kunt uw bestelling plaatsen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wilt u in uw e-mail vermelden:
- hetgeen u wilt bestellen
- uw naam en telefoonnummer
- de dag en tijdstip dat u uw bestelling wilt komen afhalen*
Deze gegevens bewaren wij gedurende 14 dagen als registratie van het afhalen van uw maaltijd. Hierdoor hoeft u zich niet ook nog eens apart te registreren wanneer u uw catering komt afhalen. Na 14 dagen worden uw gegevens gewist.
* Afhalen kan op:
Maandag tussen 16.00 - 18.00 uur
Dinsdag tussen 16.00 - 18.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag tussen 16.00 - 18.00 uur
Vrijdag tussen 16.00 - 18.00 uur
Zaterdag tussen 16.00 - 18.00 uur
Zondag tussen 15.00- 17.00 uur
Ook bezorging door ons bij u aan huis is in overleg mogelijk (binnen Twello zonder bezorgkosten)
Menukaart catering
Erwtensoep 550 ml.
Onze goed gevulde erwtensoep is bereid volgens het recept van Diny Korderijnk. Een vacuümverpakking van 550 ml. is voldoende voor twee personen, of voor 1 persoon als maaltijdsoep. 1 vacuümverpakking is 11,00 en wordt geleverd met roggebrood en katenspek.
Boeuf Stroganoff 600 gram
Bereid met 100% rundvlees en geheel volgens receptuur van chef-kok Bas Visser. Dit gerecht wordt gevacumeerd en samen met twee porties zoetzure komkommer geleverd. 1 vacuümverpakking a 24,50 is voldoende voor 2 personen.
Zalmfilet ca. 180 gram. De zalmfilet wordt voorgegaard en gevacumeerd. Witte wijnsaus wordt apart bij geleverd. De zalm hoeft alleen nog te worden opgewarmd. Bij uw zalm krijgt u ook 1 portie zoetzure komkommer. Per verpakking 12,50.
Langgegaarde rundersukade met braadjus ca. 200 g. voor 12,50.
2x Bal gehakt van ca. 180-190 gram per stuk, eigen grof gedraaid gehakt, eigen recept, 100% rundvlees. In een vacuümverpakking zitten 2 ballen gehakt. Er wordt apart vleesjus bij geleverd. De prijs voor 1 verpakking van 2 ballen gehakt met vleesjus is 10,00.
8x kleine balletjes gehakt ca. 80 gram per stuk. In vacuümverpakking, ideaal om koud te eten, opwarmen kan ook. De prijs voor 1 verpakking van 8 balletjes gehakt zonder jus 14,00.
Stamppot rode biet of hete bliksem, 500 gram. Onze stamppotten zijn als garnituur te bestellen of gewoon op zichzelf. Bereid met veel roomboter en vacuüm verpakt. 1 portie is voldoende voor 1 tot 2 personen. Per verpakking 5,50.
Bijbestelling van onze ambachtelijke vleesjus bijvoorbeeld voor bij uw stamppot of gehaktballetjes; de jus wordt vacuüm verpakt per 0,5 liter. Deze jus wordt koud bijgeleverd en is eenvoudig thuis op te warmen. Prijs 2,50.
Knoflooksaus: onze huisgemaakte knoflooksaus per 200 gram 2,50.
Mosterd van de Wijndragers: heerlijke volle, rijke, ambachtelijke mosterd van de Wijndragers, erg lekker bij ons gehakt. Per 70 gram 1,50.
Huisgemarineerde olijven: zoete olijven per 200 gram 3,00.
Semifreddo van stroopwafels, 300 ml. voor 7,50.
Pakje stroopwafels (10 J&R marktstroopwafels) 3,50.
HORS-D'OEUVRES
Luxe gemixte hors-d'oeuvre - 19,50 p.p.
Rundvleessalade, salami, boerenachterham, prosciutto, meloen, gevulde eitjes, tomaatjes gevuld met Hollandse garnalen, gerookte zalm, haring en gerookte forel. Inclusief stokbrood & kruidenboter.
U kunt aanvullend op uw maaltijd ook onze rode en witte huiswijn per fles bestellen voor 12,50 per fles.
Naast deze heerlijke wijnen hebben wij voor u ook een hele speciale Nederlandse wijn geselecteerd. Deze "Goddelijke" wijn wordt verbouwd en gemaakt door de nonnen van het Klooster St Catharinadal in Oosterhout, Brabant. Deze droge witte wijn is een blend van de druivenrassen Auxerois, Pinot Blanc en Pinot Gris. Per fles 21,50.
Hebt u, of een van uw gasten, een voedsel allergie / intolerantie? Meld het ons graag van tevoren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
Op al onze overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage of worden u op verzoek toegestuurd.