Catering tijdens lockdown



CATERING TIJDENS LOCKDOWN


Ons keuken team, bestaande uit Diny Korderijnk, chef-kok Bas Visser, Colin Brugman en John Lenselink, zijn druk in de weer geweest om een passend assortiment voor elke dag van de week samen te stellen. Elk gerecht geheel volgens eigen recept en vers bereid in onze keuken.

Onze gerechten worden koud geleverd en zijn thuis in een handomdraai op te warmen. Uw bestelling kunt u dagelijks tot 14.00 uur doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wilt u in uw e-mail vermelden:
- hetgeen u wilt bestellen
- uw naam en telefoonnummer
- de dag en tijdstip dat u uw bestelling wilt komen afhalen*

Deze gegevens bewaren wij gedurende 14 dagen als registratie van het afhalen van uw maaltijd. Hierdoor hoeft u zich niet ook nog eens apart te registreren wanneer u uw catering komt afhalen. Na 14 dagen worden uw gegevens gewist.

* Afhalen kan op:
Maandag tussen 16.00 - 18.00 uur
Dinsdag tussen 16.00 - 18.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag tussen 16.00 - 18.00 uur
Vrijdag tussen 16.00 - 18.00 uur
Zaterdag tussen 16.00 - 18.00 uur
Zondag tussen 15.00- 17.00 uur

Menukaart catering

Wildstoof van hert en wildzwijn, bereid met Deventer koek, champignons en ui. De wildstoof wordt vacuum verpakt per 600 gram, genoeg voor 2 personen. De prijs voor 1 verpakking van 600 gram is 19,50.

Bal gehakt van ca. 180-190 gram per stuk, eigen grof gedraaid gehakt, eigen recept, 100% rundvlees. In een vacuum verpakking zitten 2 ballen gehakt. Er wordt apart vleesjus bij geleverd. De prijs voor 1 verpakking van 2 ballen gehakt met vleesjus is 10,00.

8x kleine balletjes gehakt ca. 80 gram per stuk. In vacuum verpakking, ideaal om koud te eten, opwarmen kan ook. De prijs voor 1 verpakking van 8 balletjes gehakt zonder jus 14,00.

Boerenkool, als garnituur te bestellen of gewoon op zichzelf. Bereid met veel roomboter en vacuum verpakt in porties van 500 gram. 1 portie is voldoende voor 1 tot 2 personen. De prijs voor 1 verpakking is 5,50. 

Hete bliksem. Stamppot gemaakt van aardappelen, roomboter, zoete en zure appels. De hete bliksem wordt vacuum verpakt in porties van 500 gram. 1 portie is voldoende voor 1 tot 2 personen. De hete bliksem is erg lekker in combinatie met de wildstoof. De prijs voor 1 verpakking is 5,50.

Bijbestelling van onze ambachtelijke vleesjus bij de boerenkool of hete bliksem; de jus wordt vacuum verpakt per 0,5 liter. Deze jus wordt koud bijgeleverd en is eenvoudig thuis op te warmen. Prijs 2,50. 

Stoofpeertjes, het heerlijke extraatje welke echt bij deze tijd van het jaar hoort. Gieser Wildeman, rode wijn, kaneel, vanillestokjes... en de rest van ons recept verklappen we niet :) Vacuum verpakt per vier, prijs 6,00.

Knoflooksaus: onze huisgemaakte knoflooksaus per 200 gram 2,50. 

Mosterd van de Wijndragers: heerlijke volle, rijke, ambachtelijke mosterd van de Wijndragers, erg lekker bij ons gehakt. Per 70 gram 1,50.

Huisgemarineerde olijven: zoete olijven per 200 gram 3,00.


Luxe Hors d’Oeuvre Salade 18,50 p.p.
(LET OP: deze salade graag minimaal 1 dag van tevoren bestellen!)

Rundvleessalade
Stokbrood & kruidenboter

Garnituur:
Boerenachterham
Ardennerham met meloen
Salami
Gevulde eitjes
Tomaten gevuld met Hollandse garnalen
Gerookte zalm
Gerookte forel
Haring


Naast onze gerechten hebben wij ook een aantal lekkere wijnen geselecteerd:
Wit: Poggio Belvedere, I.G.T. Umbria, Italie 2019, druivenras Grechetto, 12,50 per fles
Rood: Poggio Belvedere, I.G.T. Umbria, Italie 2017, druivenras Sangiovese, 12,50 per fles

Naast deze twee heerlijke Italiaanse wijnen hebben wij voor u ook een hele speciale Nederlandse wijn geselecteerd. Deze "Goddelijke" wijn wordt verbouwd en gemaakt door de nonnen van het Klooster St Catharinadal in Oosterhout, Brabant. Deze droge witte wijn is een blend van de druivenrassen Auxerois, Pinot Blanc en Pinot Gris. Per fles 21,50.

Hebt u, of een van uw gasten, een voedsel allergie / intolerantie? Meld het ons graag van tevoren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.


Op al onze overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage of worden u op verzoek toegestuurd.

Sfeerimpressie Brasserie Restaurant Korderijnk "sinds 1916"

foto foto foto foto

contactgegevens Korderijnk

  • Adres: Stationsstraat 31 - 7391 EH Twello.
  • Tel: +31 (0)571 27 18 51
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Website: http://www.korderijnk.nl