Altijd de juiste sfeer

 

+31 (0)571 27 18 51
 
 

Brasserie - Restaurant Korderijnk - Sinds 1916

Lees hier over onze mogelijkheden!

Het is nog steeds amper te bevatten dat wij onze zaak hebben moeten sluiten. Het zijn vreemde, spannende en moeilijke tijden voor ons allemaal. Wij hebben alle begrip voor de door de overheid genomen maatregelen. Een ieders gezondheid is iets waar je zuinig op moet zijn. Pas wanneer je het mist besef je de echte waarde hiervan. Deze crisis verslaan we met elkaar.

En nu?
Juist nu zijn wij van mening dat we allemaal iets nodig hebben om naar uit te kijken, omdat gezellig uit eten met uw vrienden of familie nu niet mogelijk is. Dus hebben wij het volgende bedacht. Gedurende de periode dat onze sector onder de lockdown valt, verkopen wij bijzondere bonnen. Vanaf 2 personen, en tot maximaal 35 personen in 1 groep. Een voucher waarmee u iets heeft om naar uit te kijken, weer lekker uit eten kunnen, met zijn tweetjes, het hele gezin of bijvoorbeeld een groep vrienden.

Wat biedt onze voucher:
* een toast op ieders gezondheid met een heerlijk glas cava
* een drie gangen keuze menu
* alle drankjes tijdens uw diner zijn inbegrepen
* en we sluiten uw diner af met koffie en bonbons

Dit alles voor slechts 29,50 per persoon. Deze speciale prijs is als dank voor de aanschaf van de voucher ten tijde van de tijdelijke sluiting van ons restaurant.

U bent vrij om zelf te bepalen wanneer u, na heropening, de voucher wilt gebruiken, enige voorwaarde is dat dit dit kalenderjaar zal zijn en dat dit op reservering gebeurt in verband met de beschikbare ruimte. 

U kunt deze speciale bon alleen per e-mail bij ons bestellen. Na bevestiging en betaling sturen wij u de bon per e-mail toe. 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u die per e-mail aan ons stellen.

Wij hopen dat wij middels dit initiatief u en ons iets positiefs hebben aangeboden om samen naar uit te kijken. Zorg voor elkaar, blijf gezond en hopelijk tot snel!

Familie Korderijnk & medewerkers
Brasserie-Restaurant Korderijnk "sinds 1916" b.v.
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sfeerimpressie Brasserie Restaurant Korderijnk "sinds 1916"

foto foto foto foto

contactgegevens Korderijnk

  • Adres: Stationsstraat 31 - 7391 EH Twello.
  • Tel: +31 (0)571 27 18 51
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Website: http://www.korderijnk.nl