Altijd de juiste sfeer

 

+31 (0)571 27 18 51
 
 

Brasserie - Restaurant Korderijnk - Sinds 1916

Corona

De bestedingstermijn van uw gekochte voucher is verlengd t/m september 2021.

*****

Natuurlijk is het jammer dat wij wederom onze deuren hebben moeten sluiten. Echter, alle begrip aangezien de gezondheid van mensen voorop staat. Dit neemt niet weg dat wij graag door willen met ons bedrijf, en de verplichte sluiting draagt hier niet aan bij. Tijdens de vorige Lockdown hebben wij Vouchers aangeboden, en u heeft deze massaal gekocht. Onze dank hiervoor is groot! Mocht u uw destijds gekochte voucher overigens nog niet hebben besteed, wees dan gerust: de termijn van besteden is verlengd t/m september 2021. 

Om de huidige Lockdown goed door te komen bieden wij nog steeds Vouchers aan, welke u per mail kunt bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Vouchers a 42,50 p.p. bieden u een 3 gangen diner inclusief alle drankjes en koffie of thee ter afsluiting.
De bestedingstermijn is vastgesteld vanaf het moment van heropening t/m september 2021. U kunt de Vouchers al aanschaffen vanaf 2 personen en tot maximaal 30 personen in 1 groep. Bij gebruik van de Vouchers is vooraf reserveren verplicht. Wij hopen u zo op deze manier weer iets leuks in het verschiet te hebben gesteld. Tegelijkertijd steunt u ons enorm in deze moeilijke tijd.

Blijf gezond, en tot snel!

Familie Korderijnk & medewerkers.

Sfeerimpressie Brasserie Restaurant Korderijnk "sinds 1916"

foto foto foto foto

contactgegevens Korderijnk

  • Adres: Stationsstraat 31 - 7391 EH Twello.
  • Tel: +31 (0)571 27 18 51
  • Email: info @ korderijnk.nl
  • Website: http://www.korderijnk.nl