Altijd de juiste sfeer

 

+31 (0)571 27 18 51
 
 

Brasserie - Restaurant Korderijnk - Sinds 1916

Belangrijke informatie


Tot september bieden wij naast een frequent wisselend 3 gangen menu van € 32,50 ook een Zomer Special en diverse maaltijdsalades. Het 3 gangen menu bestaat uit 3 voor-, hoofd- en nagerechten. Natuurlijk is het ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen een hoofdgerecht te bestellen. Mochten de regels in september voldoende versoepeld worden dan kunt u weer onze vertrouwde uitgebreide a la carte kaart verwachten.
Wij zullen bedienen aan tafel, maar elke tafel heeft een serveertafel waarop wij desgewenst uw eten en drankjes zullen plaatsen en waar u het dan van af kunt pakken.

Voor u is belangrijk om een aantal dingen te weten als u wilt reserveren: met wie mag u komen eten, hoe neemt u plaats en waar moet u rekening mee houden?
* Mensen uit 1 huishouden mogen samen aan 1 tafel zitten zonder 1,5 meter restrictie
* Bij meerdere huishoudens aan een tafel mag een huishouden naast elkaar zitten, tussen de huishoudens onderling dient anderhalve meter in acht te worden genomen. Wij beschikken over diverse tafels waarbij wij deze regles op een gezellige manier kunnen toepassen.
* Bij binnenkomst verzoeken wij u uw handen te desinfecteren met de alcoholspray die wij op verschillende plekken aanbieden.
* Reserveren is sinds 1 juli niet meer noodzakelijk, echter om teleurstelling te voorkomen is reserveren wel aan te raden. Dit kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0571-271851.
* Bij verkoudheids- of luchtwegklachten, koorts of andere symptomen die kunnen wijzen op Covid-19 (zie ook www.rivm.nl) vragen wij u uw reservering te annuleren.
* Wilt u komen eten en daarbij gebruik maken van uw eerder gekochte 'lockdown-voucher', dan verzoeken wij u dit bij uw reservering aan te geven.Wij hebben er enorm veel zin in om u weer te mogen begroeten in ons restaurant! 

Familie Korderijnk & medewerkers.

Sfeerimpressie Brasserie Restaurant Korderijnk "sinds 1916"

foto foto foto foto

contactgegevens Korderijnk

  • Adres: Stationsstraat 31 - 7391 EH Twello.
  • Tel: +31 (0)571 27 18 51
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Website: http://www.korderijnk.nl