Altijd de juiste sfeer

 

+31 (0)571 27 18 51
 
 

Brasserie - Restaurant Korderijnk - Sinds 1916

Een feestelijke Moederdag verzorgd door Korderijnk


Ons terras en restaurant gaan wij, wanneer alle regelgeving en organisatorische omstandigheden het toelaten, heropenen op donderdag 13 mei. Op Moederdag kunnen wij u dus nog niet ontvangen in ons restaurant. En dat is jammer, want dit is natuurlijk de dag bij uitstek om alle moeders een extra in het zonnetje te zetten. Daarom hebben wij een lekkere catering voor u in de planning staan. Zo kunt u Moederdag toch feestelijk vieren, en hoeft er niemand de keuken in, want dat doen wij voor u! Vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 mei gaat onze keukenbrigade weer heerlijke dagverse hors-d'oeuvres voor u bereiden. Daarnaast kunt u ook aspergesoep bestellen, dan heeft u in combinatie met een hors-d'oeuvre een complete lunch/diner. U hoeft er de deur niet voor uit, want wij komen het op elk gewenst tijdstip bij u thuis bezorgen. Binnen de gemeente Voorst rekenen wij géén bezorgkosten. Hier onder vindt u al onze hors-d'oeuvres, met vis, vlees, of beide. Voor ieder wat wils. Bel of mail om uw bestelling door te geven. En aan alle moeders, alvast een fijne Moederdag gewenst!
Team Korderijnk
tel. 0571-271851
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(Op de foto: 4 persoons mix hors-d'oeuvre)

Luxe vlees hors-d'oeuvre 15,50 p.p.
Rundvleessalade met een royaal vleesgarnituur: salami, boerenachterham, rosbief, pate, prosciutto, meloen, gevulde eitjes. Inclusief stokbrood en kruidenboter.

Luxe mix hors-d'oeuvre 19,50 p.p.
Rundvleessalade met een royaal vis- en vleesgarnituur: salami, boerenachterham, rosbief, prosciutto, meloen, gerookte zalm, gerookte forel, haring, tomaatjers gevuld met Hollandse garnalen, gevulde eitjes. Inclusief stokbrood en kruidenboter.

Luxe vis hors- d'oeuvre 22,50 p.p.
Zalmsalade met een royaal visgarnituur: gerookte zalm, gerookte forel, makreel, tonijn, haring, tomaatjes gevuld met Hollandse garnalen. Inclusief stokbrood en kruidenboter.

Aspergesoep a 8,50 per verpakking van 550 ml.
Onze eigengemaakte aspergesoep wordt koud en gevacumeerd geleverd. Deze hoeveelheid is voldoende voor twee koppen soep, of een bord maaltijdsoep. Makkelijk en snel op te warmen.

Maak de verrassing helemaal compleet met een fles rode of witte huiswijn (12,50), een fles rosé halfzoet (9,50), een lekkere fles bubbels (17,50) of een fles Champagne (37,50).


 

Sfeerimpressie Brasserie Restaurant Korderijnk "sinds 1916"

foto foto foto foto

contactgegevens Korderijnk

  • Adres: Stationsstraat 31 - 7391 EH Twello.
  • Tel: +31 (0)571 27 18 51
  • Email: info @ korderijnk.nl
  • Website: http://www.korderijnk.nl